Jobba hos oss

Affärsadvokaterna expanderar och söker nya medarbetare. Just nu söker vi både juniora och seniora biträdande jurister.

Seniora biträdande jurister
Vi söker dig som har 4–10 års erfarenhet av att arbeta som advokat, biträdande jurist eller bolagsjurist. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av arbete med kommersiell avtalsrätt (t.ex. strategiska avtal), IT-rätt (inklusive outsourcing och integritetsskyddsfrågor), tvistlösning eller upphandlingsrätt.
Du kommer att få arbeta med intressanta och spännande uppdrag för såväl byråns mellanstora som stora kunder.

Juniora biträdande jurister
Vi söker dig som har juristexamen och har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet alternativt, nyligen tagit din examen och skaffat dig erfarenhet vid sidan av studierna.

Du kommer redan från start att få arbeta med intressanta och spännande uppdrag för såväl byråns mellanstora som stora kunder. Du kommer att få ta eget ansvar och kommer snabbt att utvecklas i din yrkesroll.

Som medarbetare på Affärsadvokaterna är du givetvis noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten. Du har också ett intresse för affärer och tänker kreativt och du engageras av framgångsrikt samarbete, goda resultat och nöjda kunder. Vi tror på att en prestigelös inställning och ett ärligt engagemang leder till ett framgångsrikt samarbete.

Vi ser det som en viktig del att du har ett driv och önskan om att delta aktivt i byråns löpande utvecklingsarbete och med det, vara med på resan om att tillsammans bygga Sveriges bästa Affärsadvokatbyrå!

Om Affärsadvokaterna
Affärsadvokaterna är en modern advokatbyrå med inriktning på affärsjuridik. Vi erbjuder rådgivning rörande alla typer av strategiska avtal, IT-rätt, outsourcing, tvistlösning, upphandlingar samt vid integritetsskyddsfrågor. Affärsadvokaterna har bred erfarenhet av komplexa och helt affärsavgörande avtal och transaktioner.

Våra kunder består huvudsakligen av medelstora och stora svenska och internationella bolag inom olika branscher, såsom hälso- och sjukvård, transport och logistik, IT, säkerhet och bevakning, bilindustri, bemanning, bank och försäkring. Vi företräder även ofta offentliga organisationer men har också mindre företag och entreprenörer bland våra kunder.

Vi sitter i lokaler i centrala Stockholm.

Ansökan
Ansökan skickar du till info@affarsadvokaternasverige.se

Varmt välkommen med din ansökan!